73 kali masuk ICU - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press, 2016)
Unit Rawatan Rapi (ICU) bagaikan rumah keduanya. Dalam tempoh enam tahun sejak 2010, Juliza Ameruddin, 31, menghabiskan sebahagian hidupnya dalam ICU akibat serangan asma kronik. Namun, siswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) itu tidak pernah mengaku kalah, malah bertekad menghabiskan pengajiannya yang berbaki tiga semesta lagi.