Rapid Kuantan luaskan liputan - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
KUANTAN - Perkhidmatan bas henti-henti Rapid Kuantan di bandar Kuantan dan kawasan sekitarnya dimantapkan lagi dengan pelancaran laluan baharu, Laluan 402, kelmarin.