Cabaran bermula - Ruhaiza, Rusmin (The New Straits Times Press, 2016)
Sesi pengajian di semua institusi pengajian tinggi (IPT) sudah bermula, sekaligus menjadi medan kepada siswa baru menempuh cabaran sebenar di menara gading.