Pertemuan gamit memori - Nor Hanisah, Kamaruzaman (The New Straits Times Press, 2016)
Terharu dan menggamit memori. Itulah yang dirasai bekas pelajar Maktab Sultan Abu Bakar (MSAB), Johor Bahru, ketika bertemu semula di Hotel Royale Bintang The Curve, Petaling Jaya, baru-baru ini.