Penyelidik UMP cemerlang dalam penyelidikan dan penerbitan ilmiah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus cemerlang dalam penyelidikan dan penerbitan ilmiah yang dapat dimanfaatkan serta dikongsi bersama masyarakat di negara ini.