UMP, MUIP bantu mangsa banjir dalam Gotong-Royong Mahkota Amal - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama beberapa agensi lain membantu membaiki 14 rumah mangsa banjir di PPRT Kampung Temai dalam program Gotong-Royong Mahkota Amal anjuran Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) di Pekan, Pahang pada 15 Februari 2015 yang lalu.