UMP anjur larian amal bantu pelajar - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN- Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan larian amal UMP Splash Run 2016 sebagai usaha mengumpul dana bagi Tabung MyGift untuk kebajikan pelajar, Sabtu ini.