Graduan bangga jual bantal - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Bermula sebagai hobi menghasilkan bantal bayi untuk kegunaan anak sendiri, Liyana Shahirah Esahar kini berbangga apabila mula dikenali menerusi perniagaan membuat bantal daripada kekabu sejak Julai lalu.