UMP anjur larian kumpul dana MyGift - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan UMP Splash Run 2016 di kampusnya di Gambang dekat sini, pada 24 September depan bagi mengumpul dana program MyGift.