Cabaran teknologi kitar semula minyak - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Sebenarnya bukan mudah untuk menjalankan penyelidikan seterusnya menghasilkan produk minyak yang berkaitan dengan teknologi kitar semula.