Golf amal - Ahmad Zakki, Jilan (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Para peserta Kejohanan Golf Amal Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergambar sebelum memulakan pertandingan di Mahkota Golf and Country Club (MGCC), Kuantan semalam.