UMP lulus biasiswa MyGift RM400,000 - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meluluskan biasiswa berjumlah RM400,000 kepada pelajar berkelayakan menerusi program MyGift yang antaranya mampu mengurangkan beban dalam menanggung kos pengajian.