UMP sedia biasiswa - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Penuntut Universiti Pahang Malaysia (UMP) baharu yang berhasratmelanjutkanpengajian peringkat Diploma atau ljazah Sarjana Muda mulai Sesi.2016/2017 berpeluang memohon biasiswa.