Berkayak sambil kibar Jalur Gemilang - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program Berkayak Sehati Sejiwa sambil mengibarkan Jalur Gemilang mengelilingi tasik UMP Pekan sempena sambutan bulan kemerdekaan dan Hari Malaysia.