Teringat ibu bapa di Makkah - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN-Saat membaca Surah Al- Haj bersama rakan-rakanya, dia terbayang wajah ibu bapa yang mengerjakan ibadah haji di Makkah.