Warga UMP berkayak Sehati Sejiwa - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Bersempena sambutan Bulan Kebangsaan dan Hari Malaysia, Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini menganjurkan program Berkayak Sehati Sejiwa sambil mengibarkan Jalur Gemilang mengelilingi tasik di universiti berkenaan di kampus Pekan di sini.