Jelajah Ramadan RTM - UMP dekati masyarakat Kuala Pahang - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Lebih 300 orang di kalangan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama masyarakat Kuala Pahang hadir memeriahkan program Jelajah Ramadan RTM anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan UMP dengan kerjasama pejabat Ahli Undangan Negeri (ADUN) Peramu Jaya untuk mendekati masyarakat serta menyemarakkan sambutan bulan Ramadan pada 19 Julai 2013 yang lalu di Pekan, Pahang.