Malam Santai Budaya erat hubungan UMP-UMRAH - Mohd. Zaki, Ahmad (Penerbit UMP, 2013)
Kira-kira 500 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri Malam Santai Budaya 2 bagi menyaksikan persembahan kebudayaan antara dua negara melibatkan pelajar UMP dan Universitas Maritim Raja Ali Haji (UMRAH) dari Kepulauan Riau Indonesia. Acara berlangsung di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 30 Mei 2013 yang lalu.