Jamunaa menang 2 anugerah dalam pertandingan Chinese Bridge 2013 - Yong, Ying Mei (Penerbit UMP, 2013)
Pelajar Fakulti Sistem Komputer & Kejuruteraan Perisian (FSKKP), Jamunaa A/P Patchappan, 23 menang dua anugerah dalam pertandingan Chinese Bridge 2013 peringkat antarabangsa yang berlangsung di Hunan, China bermula pada 1 Julai hingga 12 Julai lalu.