PBMSK sumbang kerusi untuk kemudahan pelajar sekolah - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyampaikan sumbangan sebanyak 72 kerusi untuk digunakan pelajar di empat lokasi iaitu Pusat Pengajian Tahfiz Mahad Bahasa & Ilmu Al Quran (MABIQ), Sekolah Rendah Ibnu Abbas, Pertubuhan Kebajikan Darul Nisa dan Sekolah Kebangsaan Panching Selatan.