Wacana Pengurusan bincang tadbir urus terbaik - Wan Azlee, Wan Abdullah (Penerbit UMP, 2013)
Menyedari kepentingan tadbir urus yang kukuh demi mencapai hasrat Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi sebuah universiti bertaraf dunia selari dengan Pelan Strategik UMP 2011-2015, Pusat Pembangunan Korporat & Pengurusan Kualiti (PPKPK) dan Bahagian Latihan & Pengembangan Kompetensi (BLPK) menganjurkan program wacana pengurusan dalam kalangan staf universiti pada 20 Jun 2013 yang lalu.