UMP terima sumbangan 30 ribu zakat Bank Islam Info Sekitar Kampus - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Bank Islam (M) Berhad menyerahkan zakat berjumlah 30 ribu kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk disalurkan kepada pelajar yang kurang berkemampuan dan mempunyai masalah kewangan sepanjang sesi pengajian di UMP.