UMP terima 70 ribu sumbangan zakat Etiqa bantu ringankan beban pelajar - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Dalam menjalankan tanggungjawab sosial korporat (CSR), Etiqa Takaful Berhad menyumbang sebanyak 70 ribu kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam usaha membantu meringankan beban pelajar yang mengalami masalah kewangan sewaktu dalam pengajian di universiti.