Penerbit UMP antara 10 penerbit universiti terbaik di PBAKL 2013 - Muhammad Azli, Shukri (Penerbit UMP, 2013)
Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencipta rekod jualan baharu di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013 (PBAKL) yang berlangsung pada 26 April hingga 4 Mei 2013 yang lalu di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur.