UMP latih usahawan mengenai pengekstrakan dan teknik pemprosesan herba - Ahmad Ziad, Sulaiman (Penerbit UMP, 2013)
Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) dengan kerjasama Unit Pembangunan Usahawan MARA (PUSMA) dan Pusat Pengajian Berterusan & Pembangunan Profesional (CENFED) menganjurkan bengkel dalam meningkatkan pengetahuan peserta mengenai pengekstrakan dan teknik pemprosesan herba tempatan pada 10 Jun 2013 yang lalu.