4 pelajar lakar kejayaan dalam penyelidikan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Empat pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menempa nama di persada antarabangsa apabila meraih dua emas, dua perak dan tiga anugerah khas dalam 2013 Macau International Innovation & Invention Expo berlangsung di Macau Fishman’s Wharf & Exhibition Centre, China pada 30 Jun 2013 yang lalu.