Pelajar FKP menang pertandingan reka bentuk inovasi Malaysia - Ismail, Khairuddin (Penerbit UMP, 2013)
Dua pelajar Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP), Azuan Ismail dan Mohd Azri Abdul Rahman menang tempat ketiga dan membawa pulang wang tunai seribu ringgit dalam Pertandingan Reka Bentuk Inovasi Malaysia yang berlangsung di Hotel Continental Pulau Pinang pada 4 Julai 2013 yang lalu.