UMP rangkul 18 pingat dan anugerah khas dalam ITEX 2013 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya merangkul 18 pingat dan satu anugerah khas pada Pameran Rekacipta, Inovasi dan Teknologi Antarabangsa 2013 (ITEX’13) dengan membawa pulang 12 pingat emas dan enam perak.