Mahasiswa PERSIS bantu pelajar sekolah tingkat motivasi - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Pembimbing Rakan Siswa (PERSIS), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Sekolah Kebangsaan (SK) Beserah Kuantan menganjurkan Kem Motivasi dan Bestari Ilmu dalam usaha meningkatkan kesedaran serta motivasi di kalangan 150 orang pelajar tahun enam yang bakal menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) pada tahun ini.