Pelajar baharu pelajari budaya keusahawanan dalam kampus - Ahmad Hilmy, Agir (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 376 orang pelajar pengajian diploma Universiti Malaysia Pahang (UMP) diterapkan dengan asas pembudayaan keusahawanan di dalam kampus melalui penganjuran Seminar Pembudayaan Keusahawanan Pelajar Baru IPT sesi 2013/2014 yang dianjurkan Pusat Keusahawanan UMP dengan kerjasama Kementerian Pendidikan Malaysia.