Pusat Keusahawanan bangunkan modul berstruktur kredit dan tidak berkredit - Ahmad Hilmy, Agir (Penerbit UMP, 2013)
Pusat Keusahawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan perbincangan dengan beberapa agensi pembiaya termasuk dari agensi kerajaan, swasta dan badan berkanun di negeri Pahang dalam membangunkan Modul Keusahawanan Berstruktur Berkredit dan Tidak Berkredit. Program diadakan di Hotel Legend Cherating Kuantan pada 6 Julai 2013 yang lalu.