Golf amal UMP - Izham, Jaafar (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
PENGERUSI Lembaga Pengarah Universltl Malaysia Pahang (UMP), Datuk Seri Mohd. Hilmey Mohd. Talb (tengah), serta Naib Canselor UMP Profesor Datuk Dr. Dalng Mohd. Nasir Ibrahim (sembilan dari kiri) bergambar bersama para pemain dalam Kejohanan Golf Amal MyGift UMP di Glenmarie Golf and Country Club, Shah Alam semalam.