UMP anjur kejohanan golf amal kumpul dana biasiswa pelajar - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuala Lumpur 2 Sept. - Kelab Golf Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Kejohanan Golf Amal bagi mengumpul dana biasiswa, untuk pelajar miskin yang melanjutkan pelajaran ke universiti berkenaan.