Semua IPTA laksana iCGPA - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
SHAH ALAM 1 Sept. - Sistem purata nilai gred keseluruhan berintegrasi (iCGPA) yang diperkenalkan di lima universiti awam pada tahun lalu akan dipraktikkan di kesemua 20 universiti awam seluruh negara, bermula bulan ini.