Semua 20 universiti awam guna iCGPA bulan ini - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2016)
Shah Alam: Bermula bulan ini, semua 20 universiti awam (UA) sudah melaksanakan sistem penilaian pelajar baru iaitu Purata Nilai Gred Keseluruhan Berintegrasi (iCGPA).