Kejohanan Golf Amal UMP kutip dana bantu pelajar miskin - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)

(untitled)
Kuantan: Kelab Golf Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Kejohanan Golf Amal UMP pada bulan ini bagi mengumpul dana biasiswa kepada pelajar miskin dan golongan memerlukan.