Jalin kerjasama dengan industri - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuala Lumpur: Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama dengan 60 syarikat tempatan di seluruh negara pada program Ramah Mesra Bersama Industri di sini, baru baru ini.