179 calon SPM pelajari Format Ghani untuk mudah ingat pelajaran - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 179 orang pelajar tingkatan lima dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Indera Shahbandar dan SMK Peramu Jaya menyertai program teknik mencatat nota dengan menggunakan kaedah Format Ghani sebagai persediaan untuk menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada hujung tahun ini.