Pengalaman baharu 30 pelajar antarabangsa sambut raya di Malaysia - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Ternyata, pengalaman 30 pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk meraikan sambutan hari raya AidilFitri di Kuantan, Pahang Malaysia memberikan pengalaman dan suasana yang baharu kepada mereka.