4 pelajar Mekatronik ditawar penempatan ke Jerman - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai empat orang daripada 16 pelajar dwi-ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekatronik Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan perintis program kejuruteraan Jerman di UMP ditawarkan menjalani latihan industri di Jerman selama enam bulan bermula pada September ini.