164 pelajar aliran Sains sertai program kecemerlangan akademik - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 164 pelajar aliran sains daripada Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Lepar, SMK Indera Shahbandar, SMK Seri Pekan, SMK Peramu Jaya dan SMK Nenasi menyertai Program Empower Matematik Tambahan & Fizik Part II yang dikendalikan guru pakar, Sunny Yee dalam meningkatkan pemahaman subjek Matematik Tambahan dan Fizik sebagai persiapan menghadapi peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) pada hujung tahun ini.