Keperluan kejuruteraan teknologi penuhi kehendak industri - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Fakulti Teknologi telah menganjurkan Majlis Syarahan Umum Teknologi Kejuruteraan 2013 di Hotel Royale Bintang Kuala Lumpur pada 15 Mei 2013 yang lalu.