FSKKP anjur Persidangan ICSECS 2013 kali ke-3 - Noraniza, Samat (Penerbit UMP, 2013)
Fakulti Sistem Komputer dan Kejuruteraan Perisian (FSKKP) menganjurkan Persidangan Antarabangsa Kejuruteraan Perisian dan Sistem Komputer (ICSECS) untuk kali ketiga yang berlangsung pada 22 Ogos 2013 yang lalu di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang.