Kembara Amal Bermotosikal rai anak yatim - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Deruman motosikal berkuasa besar melibatkan seramai 200 pemilik motosikal yang tiba dari Puchong dan Singapura berkampung di perkarangan Dataran Pusat Pelajar di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Pekan bersempena Program Bersama Kasih: Kembara Amal Ramadan 2013 pada 25 Jun 2013 yang lalu.