Warga kerja UMP rai sambutan Bulan Kemerdekaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 200 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) berhimpun meraikan Sambutan Bulan Kemerdekaan kali ke-56 dan kempen Kibar Jalur Gemilang peringkat universiti yang dirasmikan oleh Pendaftar UMP, Haji Mustafa Ibrahim di Dewan Tun Fatimah Kompleks Pentadbiran Utama UMP Kampus Gambang pada 23 Ogos 2013 yang lalu.