130 staf terima hadiah kecemerlangan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2013)
Seramai 130 staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) termasuk 125 staf menerima Anugerah Khidmat Cemerlang (APC) dalam Majlis Hari Kualiti & Inovasi 2013 yang berlangsung di Bukit Gambang Resort Kuantan pada 6 Jun 2013 yang lalu.