20 Naib Canselor IPTA berkumpul di UMP - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
PEKAN 30 Ogos - Seramai 20 naib canselor dan rektor universiti awam dari seluruh negara berkumpul di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini baru-baru ini bagi menghadiri mesyuarat Jawatan Kuasa Naib Canselor dan Rektor (JKNCR) yang menyaksikan mereka mengikuti pelbagai aktiviti khas termasuk 'Royal Town Tour'.