Angkat agenda kesukarelawanan - Roshlawaty, Raieh (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
In-Smartive merupakan kelab yang berdaftar dengan Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) sejak 2003, iaitu setahun selepas pengasasan universiti ini yang ketika itu dikenali dengan nama lamanya; Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia (KUKTEM).