Sekitar pendaftaran pelajar baru IPTA: daftar kaki bersimen - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press, 2016)
Walaupun terpaksa menggunakan kerusi roda untuk bergerak akibat kemalangan Julai lalu, ia tidak mematahkan semangat Khairul Ikhwan Ahmad Zaini mendaftar sebagai penuntut baru di Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini, semalam.