UMP perkenal iLead lahir graduan berdaya saing - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN 24 Ogos - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi universiti pertama di negara ini memperkenalkan program pengukuhan kemahiran insaniah (iLead) bagi melahirkan graduan yang kompeten dan berdaya saing.